domingo, 24 de junio de 2007

Jornades Europees sobre Precarietat i Salut


Organitzades conjuntament per EUiA i el Partit de l'Esquerra Europeu es realitzaràn unes jornades sota el lema "Precarietat i Salut", que tindran lloc a Barcelona els pròxims dies 29 i 30 de juny, a Barcelona.

Les jornades estan pensades per tal de fer una anàlisi del fenòmen de la precarietat des d'una perspectiva multidisciplinar, tenint en consideració les vessants laboral, econòmica i de salut de la problemàtica existent al respecte.

No voldríem passar per alt el fet de que la seva dimensió europea dóna encara més rellevància a aquesta reflexió col.lectiva, perquè ens permetrà copsar la magnitud de la situació a nivell no només català i / o espanyol, sinò amb un caràcter transnacional, dins d'un marc jurídic i econòmic europeu.

Ens agradaria molt comptar amb la teva presència, com a coneixedors que sou d'aquesta problemàtica, i, per tant, organització en disposició de fer una aportació interessant que pugui enriquir el debat i anàlisi en torn a la mateixa. Ens agradaria que ens fessis arribar, oportunament complimentat la inscripció (gratuita) , al llarg d'aquesta setmana i principis de la setmana vinent a l'adreça de mail asbase@euia.cat.

Insistim en la necessitat de remetre la inscripció, donada la limitació d'aforament necessàriament existent.

Esperem comptar amb la vostra participació,

No hay comentarios: