miércoles, 10 de diciembre de 2008

ICV-EUiA de Badalona reivindica ascensors a l´estació de Renfe de la ciutat

El 10 de desembre, ICV-EUiA de Badalona ha convidat a tothom aser a les 11 del matí a l´estació de Renfe de la ciutat, a participar en un acte reivindicatiu, l´objectiu del qual és que la instal•lació d´ascensors a l´estació sigui una realitat el 2009.

L´acció va consistir en viatjar de Badalona a Montgat amb una maleta, una crossa, un carretó, un cotxet de nen, una cadira de rodes… I totes les dificultats que es trobin per a salvar les escales que connecten amb l´andana direcció Montgat, es van apuntar per a presentar una queixa a Renfe.

La situació canvia radicalment a l´estació de Mongat ja que es pot experimentar la facilitat per accedir a les andanes.

Aquesta és la nostra reivindicació per a Badalona, perquè "tothom podem ser discapacitat funcional en algun moment de la nostra vida, no és una cosa que afecta a una part de la població, ens afecta a tots".

Des de fa uns quants anys que la coalició demana la millora de l´accessibilitat a l´estació de Renfe de Badalona amb la instal•lació d´uns ascensors. Des de 2007 hi ha una partida aprovada en els Pressupostos de l´Estat, però l´obra no s´executa. Per al 2009 s´ha tornat a demanar l´obra, que milloraria l´accés per a tothom a les andanes de Badalona. La coalició ICV-EUiA espera que Renfe es prengui seriosament el problema i que actuï.

No hay comentarios: